JORNADA “Desigualtat i participació a la ciutat de Barcelona”

El proper dia 9 de juny es celebrarà a la sala 2 del CCCB la jornada “desigualtat i participació a la ciutat de Barcelona”. L’objectiu de la jornada és difondre els principals resultats del projecte “Modes emergents de protesta política: vies cap a la inclusió política”.  El programa inclou una presentació dels principals resultats del projecte i una taula rodona titulada “Com facilitar la participació dels ciutadans i ciutadanes més vulnerables?” que comptarà amb experts vinculats a la participació desde diferents perspectives.

Programa complert

L’assistència a l’acte es oberta i s’adreça particularment a agents de l’administració pública i del tercer sector de l’àmbit de la participació política, així com a periodistes. Per assistir a l’acte cal inscriure’s en el següent link abans del 28 de maig.

 

Per més informació podeu visitar la web del projecte.